Hulp nodig bij je maaltijden?

 
  Ben je ziek of heb je last van chronische pijn? 
Dan kan het erg vermoeiend en lastig zijn om voor jezelf te koken. En juist bij ziekte is gezond eten extra belangrijk om te herstellen.
 
Voor deze mensen bied ik nu hulp aan in de vorm van maaltijdbegeleiding aan huis. Ik kom je helpen met tips, recepten, eventueel boodschappen doen en je helpen in de keuken met koken en bakken. Zo kan ik je helpen om bijvoorbeeld voor meerdere dagen te koken of bakken. Daardoor heb je op andere dagen minder energie nodig. 

Sta je er opeens alleen voor of heb je nooit de vaardigheden geleerd om voor jezelf te koken? Ook dan kan je jezelf aanmelden voor maaltijdbegeleiding.

Wat houdt de begeleiding concreet in?

Na aanmelding ontvang je een vragenlijst waarin je kunt aangeven waarom je graag begeleiding wenst. Daarna maak ik telefonisch of per email een afspraak met je voor een intakegesprek van 45-60 minuten. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw persoonlijke situatie en je wensen. Vervolgens maken we een afspraak voor een dag waarop ik daadwerkelijk kom helpen in de keuken. Ik help je dan met koken en bakken.

Wil je daarna vaker hulp in de keuken, dan kunnen vervolgsessies afgesproken worden.
 
Wat kost de begeleiding?
 
Intake aan huis (1e gesprek) €52,50  
Begeleiding in de keuken per uur (2e gesprek) €15,00
Vervolgsessies maaltijdbegeleiding per uur In overleg
Eventueel boodschappen doen €5,00

De kosten voor de intake kunnen eventueel gedeclareerd worden bij je zorgverzekeraar, mits je nog niet eerder dit jaar gebruik hebt gemaakt van diëtistische begeleiding. De maaltijdbegeleiding is alleen voor mensen die in Heiloo of directe omgeving daarvan wonen.
 
Heb je vragen over de begeleiding of de vergoeding, neem dan gerust even contact op met de praktijk.