Waaruit bestaat de begeleiding?

De begeleiding begint altijd met een eerste intakegesprek. Daarna kunnen meerdere vervolgconsulten volgen. Dit kan persoonlijk, telefonisch of via videobellen. Wil je liever dat ik aan huis langskom? Dat kan, mits de woonafstand niet te ver is. 
 
Na aanmelding stuur ik je een vragenlijst op zodat ik aan de hand daarvan het intakegesprek alvast kan voorbereiden.
 
Intakegesprek
Tijdens het intakegesprek wordt er kennisgemaakt en bepalen we samen het doel van de begeleiding. Hierbij bespreek ik jouw ingevulde vragenlijst en stel ik je aanvullende vragen over jouw eet-, beweeg- en leefgewoonten, klachten en persoonlijke omstandigheden. Aan de hand van alle verzamelde gegevens stel ik een persoonlijk advies voor je op. Het intakegesprek duurt ongeveer één tot anderhalf uur. 

Wat neem je mee naar het intakegesprek?  
  • Een geldig identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs)
  • Een eventuele verwijsbrief van arts of specialist. 
  • Eventueel recente labuitslagen
Kom je zonder doorverwijzing? Dan volstaat een geldig identiteitsbewijs. 
 
Vervolgconsulten 
Tijdens de vervolgconsulten begeleid ik je tot het bereiken van jouw persoonlijke doel(en). Jouw ervaringen en resultaten worden besproken en eventuele vragen worden beantwoord. Ook ontvang je naar behoefte aanvullende tips en informatie (bijvoorbeeld recepten of informatie over jouw aandoening/ziekte).   
Het aantal vervolgconsulten is per persoon verschillend. De reguliere vervolgconsulten duren 30-45 minuten. Op verzoek, of indien nodig, kan dit langer duren. 
  Afbeelding invoegen
 
Privacy
Jouw privacy is gewaarborgd. Alles wat je met mij bespreekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Voor meer informatie over jouw privacy, kun je de privacyverklaring van de praktijk lezen.